За нас

Уважаеми гости,

Stolove.eu е един от лидерите в търговията с мебелно обзавеждане в страната. Ние разполагаме с повече от 15 години опит в мебелната индустрия.

Приоритет на фирмата е богат асортимент от продукти и цялостни решения за обзавеждане на работното и публично пространство.

Ние предлагаме индивидуален подход при разработване на Вашия проект.

Основна цел на компанията – удобство,  комфорт и здравословна среда за клиента, постигната при ползване на асортимента ни.

Мнението на клиента е най-добрата атестация за нас.

Гордеем се да предложим изделията на изтъкнати имена в мебелната индустрия - Bralco (Италия), Sato (Гърция), LD Seating (Чехия),

Malow Grupa Litpol (Полша), Nowy Styl (Полша), BN Office (Полша) и др.

Обърнете се към нас, когато Ви предстои обзавеждане на:

  • * офиси – фоайета и рецепции, работни пространства, мениджърски кабинети, заседателни зали, помещения за съхраняване на документи
  • * за дома – столове, бюра, друга мебел за Вашия дом
  • * големи обществени пространства – фоайета, конферентни и конгресни зали, учебни и лекционни зали в училища, университети, хотели
  • * аудиториуми, театри и кина, спортни зали и стадионни архиви, книгохранилища, библиотеки
  • * заведения за хранене, кафенета и барове

 

Фирмата поддържа  количества  на склад и предлага  безплатен транспорт  в цялата страна за доставка на вашите поръчки над 100 лева.

За предлаганите артикули е осигурена гаранция от 12 до 60 месеца, както и следгаранционно обслужване.

Продуктите, предлагани от нас, са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което се потвърждава от ISO 9001 и ISO 14001 сертификати.